Be a part of a creative and interactive community of talents! Build your connections, find resources, and extend your brand! Explore your opportunities!

PandaGeneral's Blog

March 1st, 2021 Comments

pergola lamelltak

Pergolaer och formellt anpassade territorier som engagerar utomhus har varit ett standardmönster för byggnadsutveckling i Australien under de senaste åren. Nya och befintliga bostäder lägger till stil och känsla i deras utomhusytor så att nära och kära utan tvekan kan engagera sig varaktigt under året. Den vanliga "Aussie" -grillen har blivit betydligt mer modern med ökningen av finsmakande matlagning ute med gourmetspecialister som grillkök. Kravet på att våra regioner som engagerar oss utanför ska visa sig vara mer anpassade och utilitaristiska har varit resultatet. se även : aluminium pergola

När du ordnar och planerar en annan pergola är en av de viktigaste utvecklingsplanerna att välja vilken typ av takmaterial du behöver för din pergola i enlighet med dina behov. Det finns olika typer av material tillgängliga, inklusive polykarbonat, färgbundet stål, kakel och öppningstak.

 

Den viktigaste höjdpunkten när du gör ditt val är att ju mer ljus du släpper in, desto mer värme kommer in. Upptäckten är uppenbarligen att du behöver desto mer ljus på vintern och mindre på sommaren. Det finns ett par sätt att kringgå denna fråga, först och främst kan du använda en blandning av polykarbonat och färgbindningsstål som konsoliderar 2 eller 3 ark polykarbonatbäddar och har resten av pergolataket i färgbundet stål. Detta kommer fortfarande att ge den ljusåtkomst du behöver och pergola-miljön under kommer att förbli lugnt cool. Ett annat alternativ är att ha färgbundet stål på västsidan av pergola och polykarbonatplåt på den andra, om pergola har ett topptak.

Med polykarbonaterna finns olika egenskaper och ljus / värmefaktorer tillgängliga. Vissa polykarbonater släpper desto mer ljus in och andra mindre värme. Inom Laserlite-sortimentet finns det mer än 20 att surfa på. Polykarbonat finns dessutom i många profiler, till exempel Greca, Roma, Trim deck och Multi-divider System. se även : 3D visualiseringar

Om du inte har en större ekonomisk plan, kan en första tak vara perfekt, i det här exemplet kan du hantera hur mycket ljus och värme du släpper in. På vintern kan du få all den kallare tiden på året solen genom att beräkna den öppna vassa kanter mot solen och på sommaren stänger du helt enkelt taket. Vid regnskur när du är ute stänger skyfallssensorn naturligtvis det första taket för dig.

En annan stil av pergolamaterial att tänka på är ett skyddat tak med polystyren i mitten, ett färgbundet tak på toppen och en gipsfinish på basen. Med fenomenala skyddsegenskaper används detta material ofta för svala rum. Av alla pergolatakskydd kommer den här att hålla mest värme ute. Den ensamma nackdelen är att det är otroligt svårt att introducera ljusbrädor i denna typ av material.

Beroende på vilken typ av material och takplan du har på din pergola, är det regelbundet tänkbart att ändra eller placera en del av takarken om din pergola är för tråkig eller för varm.

Lyckligtvis med det uppkomna mönstret av den moderna pergolaen i utomhusaktivering finns det ett enormt utbud av material och toner i pergolamaterial för att förbättra din nuvarande exteriör och berömma din engagerande stil…. Läs mer

Tags: pergola lamelltak


Comments


Leave a comment